Használati feltételek 2017-09-29T13:57:53+00:00

Használati feltételek

Az Ön által látogatott honlap üzemeltetője a Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság. A honlap megnyitásával és böngészésével Ön elfogadja az alábbi használati feltételeket:

A honlapon található valamennyi tartalom szerzői jogi védelem alatt áll, azok bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság előzetes írásbeli engedélyével lehetséges. A megjelenő információk, adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, azok teljességéért, pontosságáért a Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság felelősséget nem vállal, továbbá nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért sem, amelyek a weboldalak használatából, azok nem megfelelő működéséből, üzemzavarából keletkeznek, illetve amelyek információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság tájékoztatja a honlap látogatóit, hogy a honlap üzemeltetőjeként adatkezelőnek minősül. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása. A Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság kizárólag a honlap látogatói által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat kezeli. Adatai megadásával Ön, mint a honlap látogatója hozzájárul ahhoz, hogy megadott adatait a Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság nyilván tartsa és kezelje. Ön interneten keresztül megadhatja részünkre személyes adatait, e-mail címét, telefonszámát, amennyiben igényli, hogy a Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társasággal vagy a cégcsoport tagjaival kapcsolatos tájékoztató anyagokat küldjünk, illetőleg kapcsolatba lépjünk Önnel. IP címének megadásával Ön lehetővé teheti számunkra weboldalaink látogatottságának, forgalmának mérését, illetőleg diagnosztikai célokra történő alkalmazását. Adatainak megadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság ezen adatait nyilván tartsa és kezelje mindaddig, amíg Ön kifejezetten nem kezdeményezi adatainak törlését. A Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság kijelenti, hogy adatait a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvántartásáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően, azokat maradéktalanul betartva kezeli. A Dome Facility Services Group Korlátolt Felelősségű Társaság ügyfelei és a honlapot látogatók személyére, adataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt bizalmasan kezel.

A honlappal kapcsolatos észrevételeit a lentebb feltüntetett e-mail vagy postacímre küldheti.