Rólunk 2021-05-04T17:11:23+02:00

A Dome Facility Services Group közel másfél évtizede nyújt teljeskörű, integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon. Cégcsoportunk az FM üzletág létesítményüzemeltetési tevékenysége mellett Dome Energy márkanév alatt energetikai, Dome Fit-out néven pedig bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal áll ügyfeleink rendelkezésére, míg Dome Real Estate Consulting üzletágunk teljes körű létesítménygazdálkodás tanácsadási szolgáltatást nyújt. Társaságunk töretlen, dinamikus fejlődésével napjainkra a hazai létesítménygazdálkodási piac meghatározó szereplőjévé vált.

A Magyar Ingatlanszövetség 4 alkalommal választott minket az Év Ingatlankezelőjének, , 2014-ben és 2017-ben a Real Estate Awards kereteiben belül elnyertük Az Év Facility Management Cége díjat, valamint 2018-ban a Portfolio Property Awards is bennünket jutalmazott az Év Legjobb Facility Management cége díjával.

A 2019-es évben szakmai elismerését a Real Estate Awards, a Portfolio Property Awards és a CIJ Awards is kifejezte “Az Év Facility Management Cége 2019” címmel.

21st FM európai szövetség alapító tagjaként partnereinkkel jelenleg 7 közép-kelet és dél-európai országban kínálunk integrált, testreszabott létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat nemzetközi nagyvállalatok számára. Azon dolgozunk, hogy megbízóink hosszú távon megbízható szakmai és stratégia partnerként számíthassanak ránk üzleti céljaik megvalósítása során.

Társadalmi felelősségvállalásunk révén elkötelezettek vagyunk a minket körülvevő közösségek támogatásában és építésében. Nem csak saját üzleti eredményeink elérése érdekében dolgozunk, hanem szakmai részvételünkkel aktívan támogatjuk a hazai létesítménygazdálkodási iparág fejlődését is. Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelmi és a fenntarthatósági szempontokra, és a kultúra területén is felkarolunk, támogatunk fiatal tehetségeket.

A Dome Csoport kiemelt küldetése a társadalmi felelősségvállalásban (CSR) betöltött szerepe, a hosszú távú fenntarthatóság elveinek magas szintű integrálása, valamint az alapvető emberi jogok előtérbe helyezése.

Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy a Dome Csoport megkapta az EcoVadis Silver fokozatú minősítését, mellyel a minősített vállalkozások 80%-ánál magasabb értékelést ért el!

CSR munkánkat továbbra is végezzük, és tevékenységünk iránt a jövőben is elkötelezettek vagyunk.

Tagságaink

A 21st FM európai szövetség alapító tagjaként nemzetközi szolgáltató partnereinkkel összehangoljuk a több országot lefedő létesítménygazdálkodási szolgáltatások igénybevétele során felmerülő követelményeket, elkötelezettségünkkel értéket teremtünk helyi és regionális szinten egyaránt.

A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége alapító tagjaként vállalatunk elkötelezetten vesz részt abban a munkában, melynek legfőbb célja, hogy átláthatóságot teremtsen a hazai létesítménygazdálkodási piacon, ezzel magasabb szintre emelje a teljes iparág működését.

A Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért elveit követve vállalatcsoportunk célként tűzte ki a fenntartható fejlődés három alappillérének: a gazdasági eredményesség, az ökológiai egyensúly és a társadalmi életminőség elveinek gazdasági gyakorlatba történő átültetését versenyképessége fejlesztéséhez.

Díjaink